В календара на сериалите има два важни сезона. Единият е есента,

...
В календара на сериалите има два важни сезона. Единият е есента,
Коментари Харесай

Moята селекция на старите и новите сериали, които очаквам тази есен


В календара на сериалите има два значими сезона. Единият е есента, когато стартират множеството (от септември до ноември), а другият е зимата след безкрайните празнични спирания (февруари). Ето телевизионните поредици, които ще проследявам тази есен. (Ако по някаква причина не сте гледали последните сезони, тук е моментът да светне алената лампа “spoiler alert ”!)

Добрата брачна половинка / The Good Wife “Добрата брачна половинка ” продължава своя път без Уил. Алиша (Джулиана Маргулийс) беше положителната брачна половинка, само че след обществен скандал с мъжа си (щатски прокурор, в ролята Мистър Биг) реши да бъде себе си и да стартира най-сетне кариера на юрист. Така към този момент пет години с благост и доброта тя постанова желязната си воля над всички, в това число и над мен, залепвайки ме на екрана ежеседмично. Вече стопирах да броя какъв брой “Златни глобуса ” и награди “Еми ” има Джулиана Маргулийс, само че от времето, когато беше сестра Хатъуей в “Спешно поделение ” и я наричахме Маргуляс, изтече доста вода. Заслужава си да се запознаете с нейната Алиша и с нейния приключен гений.
Сезон 6, от 21 септември

Модерно семейство / Modern FamilyТова, което прави една комедия велика, е достигането на това равнище на развлечение, което съумява да те накара освен да плачеш от смях, а и да се замислиш над значими въпроси. В “Модерно семейство ” достигането на тази точка се случи още в първия сезон и с дребни изключения през годините продължава да допира сърцето ми, поради което си поисквам да има още (поне) три сезона.
Сезон 6, от 24 септември

Вътрешна сигурност / HomelandКлеър Дейнс (в ролята на Кари Матисън) е като Мерил Стрийп. Толкова е съвършена, че е чак досадно. И в това време не можеш, просто не можеш да се отлепиш от екрана. А тази история е политическа, което незабавно предизвика интереса ми. Ето че стартира най-интересният сезон: какво ще стане с Кари, нейното бебе и нейната битка със себе си и с неприятния свят след гибелта на Броуди? След като интернет полудя на финала на предишния сезон от отвращение и бяхме подготвени даже на възкресение, единствено и единствено Броуди да се върне, едната останала разтуха е, че Сол (в ролята е Манди Патинкин), положителният човек и съвършен манипулатор, още веднъж ще е тук, този път от страната на частния бранш.
Сезон 4, от 5 октомври

Нюзрум / The NewsroomТози сериал е върховен пилотаж. Това ще е финален сезон. Ако желаете да видите какво е в кухнята на една новинарска емисия, това е филмът. Ако желаете да видите какво е същинска публицистика и да се запитате има ли нещо такова и у нас и за какво няма, това е филмът. Ако желаете да разберете повече за политиката и пресечените й точки с икономическите ползи и медиите, това е филмът. Ако нищичко не сте гледали от този филм, можете да погледнете тук откриващата сцена на този сериал и монолога на основния воин Уил Макавой в отговор на въпроса “Защо Америка е най-великата страна на света ” – една от най-впечатляващите речи в киното изобщо.
Сезон 3, от 9 ноември

How to Get Away With MurderНовият сериал, продуциран от Шонда Раймс, която наподобява е обсебила ABC, ще се върти към преподавателка по право, нейните студенти и разкриването на ликвидиране. В основната роля е Вайола Дейвис, което е сериозна поръчка за добър трагичен сериал. Вижте филмовия откъс тук.
Сезон 1, от 25 септември

Изневярата / The AffairВ новия сериал на Showtime ще става дума за връзката и психическите резултати от изневярата на двамата герои – омъжена сервитьорка в ресторант в Хемптънс и женен преподавател, който прекарва лятото на острова. Showtime нямат слаб сериал, заради което чакам “Изневярата ” с огромен интерес. Трейлъра му можете да гледате тук.
Сезон 1, от 12 октомври

State of AffairsСравняват го с “Вътрешна сигурност ”. Обаче наличието на Катрин Хейгъл в основната роля малко ме разколебава. Освен в случай че не покаже някакво знамение в развиването си, тя си остава една от най-слабите актриси, които съм виждала и нямам доверие този сериал да има втори сезон. Въпреки това й поисквам да съм неприятен оракул и съм любопитна какво ще покаже. Ето и неговия филмов откъс.
Сезон 1, от 17 ноември
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР